Ingrediente:
- Cartofi de mărime potrivită (20-25, câţi merg într-o tavă)
- O căciulie usturoi
- Ulei
- Aripioare de pui
- Sare
- Piper
- Boia dulce
Se curăţă cartofii, se spală şi se pun pe o lingură de lemn, iar cu cuţitul se feliază;
Se pregăteşte tava, se pune de un deget ulei în ea, se aşează cartofii şi se dă la cuptor, după 20 de minute când s-au rumenit cartofii, se întorc pe partea cealaltă;
Aripioarele se spală, se pun într-un bol şi se amestecă cu o pastă formată din puţin ulei, sare, piper şi boia dulce, după care se pun pe grill;
Între timp se pregăteşte mujdeiul: se curăţă usturoiul, se pisează, se pune un vârf de linguriţă de sare şi se adaugă treptat ulei ca şi la maioneză.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu