Coji:
- 250 gr margarină Rama
- 250 gr untură
- 8 linguri apă
- 8 linguri zahăr
- 3 ouă
- 1 praf de copt
- 1-1200 kg făină
Crema:
- 800 gr zahăr
- 400 gr unt
- 2 ouă
- 250-300 gr nucă măcinată
Mod de preparare:
Coji: Se amestecă margarina, untura, zahărul, apoi ouăle, apa, praful de copt mixăm bine, apoi amestecăm făina lingura cu lingură; Se coc în formă;
Crema: Untul moale se mixează cu 400 gr zahăr, după care adăugăm ouăle. Zahărul rămas se topeşte, se ia de pe foc, se adaugă compoziţia de unt, zahăr, ouă şi se amestecă repede şi energic;
Se pune pe foc până se îngroaşă amestecând, apoi adaugăm nucile măcinate;
După ce s-a răcit, umplem fiecare coajă şi lipim două câte două.
*** N-am avut presa, ci forme cumparate de la DEDEMAN
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu