Blat:
- 6 ouă
- 6 linguri zahăr
- 6 linguri ulei
- 6 linguri făină
- 3 linguri cacao
- 1 praf de copt
Umplutura:
- 1 margarină
- 200 gr zahăr pudră
- 2 plicuri cappuccino
- 1 esenţă rom
Mod de preparare:
Blat: Albuşurile se bat bine cu 3 linguri apă, apoi se adaugă zahărul, gălbenuşurile frecate cu uleiul şi praful de copt, apoi făina amestecată cu cacaua;
Se pune în tava cu hârtie de copt, apoi se dă la cuptor 15 minute la foc potrivit;
Se scoate din cuptor şi se pune într-un prosop tapetat cu zahăr pudră, se rulează şi se pune deoparte până se răceşte;
Umplutura: Se mixează margarina cu zahărul pudră, se adaugă cappuccino şi esenţa de rom;
Se desface blatul uşor, se pune crema şi se rulează iar, se dă la rece şi se feliază după 1-2 ore.
ce bine arata! vreau si io:D
RăspundețiȘtergereServeste-te cu o bucata!:D
RăspundețiȘtergereNu ajung ... ca luam:D
RăspundețiȘtergere