RULADĂ DE CACAO CU CAPPUCCINO

Ingrediente:

Blat:
  • 6 ouă
  • 6 linguri zahăr
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri făină
  • 3 linguri cacao
  • 1 praf de copt
Umplutura:
  • 1 margarină
  • 200 gr zahăr pudră
  • 2 plicuri cappuccino
  • 1 esenţă rom
Mod de preparare:

Blat: Albuşurile se bat bine cu 3 linguri apă, apoi se adaugă zahărul, gălbenuşurile frecate cu uleiul şi praful de copt, apoi făina amestecată cu cacaua;
Se pune în tava cu hârtie de copt, apoi se dă la cuptor 15 minute la foc potrivit;
Se scoate din cuptor şi se pune într-un prosop tapetat cu zahăr pudră, se rulează şi se pune deoparte până se răceşte;
Umplutura: Se mixează margarina cu zahărul pudră, se adaugă cappuccino şi esenţa de rom;
Se desface blatul uşor, se pune crema şi se rulează iar, se dă la rece şi se feliază după 1-2 ore.



3 comentarii: