- 200 gr unt
- 250 gr zahăr
- 3 ouă
- 120 ml lapte
- 350 gr făină
- 2 linguri ulei
- 2 linguri cacao
- 1 praf de copt
Mod de preparare:
Untul se bate spumă cu zahărul, adăugăm ouăle pe rând, apoi laptele puţin câte puţin, iar apoi încorporăm făina amestecată cu praful de copt;
Împărţim aluatul rezultat în 2 părti egale, iar la o parte adaugăm 2 linguri de cacao;
Se pregăteşte tava, se pun hartiuţele de brioşe în tavă, după care, cu o linguriţă se pune într-un colţ aluatul alb/gălbui şi într-o parte cel cu cacao;
Se dau la cuptor pentru 20 de minute, începând cu foc mare la foc mic.
*** Se poate pune câte o esenţă de vanilie în aluatul simplu şi o esenţă de rom în cel de cacao
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu