NAPOLITANE CU CREMĂ DE CACAO

Ingrediente:
  • 1 pachet de foi de napolitane
  • 2 pachete margarină
  • 24 linguri apă
  • 4 linguri cacao
  • 25 linguri de zahăr
  • 8 linguri făină
Mod de preparare:

Se amestecă zahărul cu cacaua şi treptat se adaugă 12 linguri de apă, se adaugă margarina şi se pune pe foc;
Se lasă să dea un clocot, după care se dă focul mic;
Se amestecă făina cu celelalte 12 linguri de apă şi se pune peste crema de cacao, se lasă pe foc amestecând energic până se îngroaşă;
Se lasă să se răcească iar apoi se umplu foile de napolitană.

*** Dacă se formează cocoloaşe de făină, se trece printr-o sită, amestecând cu o lingură de lemn
*** Se poate adauga în cremă, nucă, după preferinţă




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu