- 600 gr carne de pui sau vită
- 8 castraveţi muraţi
- 4 morcovi
- 8 cartofi normali
- 8 linguri mazăre din conservă
- Sare
- Maioneză
Pentru ornat:
- Gogoşari muraţi
- Mazăre
- Albuş de ou fiert
- Maioneză
Pentru maioneză avem nevoie de:
- 2 gălbenuşuri, unu fiert şi unul crud
- 2 linguri muştar
- 500 ml ulei
Se amestecă gălbenuşurile bine cu muştarul după care se adaugă uleiul puţin câte puţin si se amestecă continuu. Din maioneză se lasă 2-3 linguri pentru ornat.
Mod de preparare:
Se pun la fiert cartofii cu coajă şi spălaţi bine, morcovii şi carnea.
După ce au fiert, cartofii se curăţă şi se dau pe răzătoare, iar carnea se taie mărunt cu cuţitul.
Se dau pe răzătoare morcovii şi castraveţii, se storc, după care se amestecă cu toate ingredientele.
Se adaugă sare după gust.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu